Diensten

Bekijk projecten

Projecten

Onderhoud en veiligheidssnoei

Broekpolder, Vlaardingen

Langs de mountainbike route in de Broekpolder was groot onderhoud en veiligheidssnoei hard nodig. Dat was zo af en toe best even passen en meten op de smalle en glooiende single tracks. Door de inzet van het juiste materieel is het toch gelukt. Ook voor het onderdeel verkeer en veiligheid was extra aandacht. Het vrijgekomen hout bleef achter in het bos en is terug gegeven aan de natuur. Dat is goed voor de ecologie. De nog levende twijgen waren een lekker kostje voor de wilde runderen en die vonden het erg interessant dat we er waren.

Bekijk project

Ruig gras maaien

Maassluis

Woongebied Wilgenrijk is een landschap met allerlei sloten en moeilijk toegankelijke hoeken. Wij hebben beschikking over o.a. een compacttrekker met klepelmaaier en bloterdek waarmee we al het ruige gras kunnen maaien zonder het terrein te beschadigen.

Bekijk project

Binnentuin

Den Haag

De bewoners van het seniorencomplex Simon Carmiggelt genieten in de zomer van de prachtige bloementuin die we buiten hebben aangelegd. In de winter en op dagen met slecht weer, komt de natuur naar ze toe in een prachtige tropische binnentuin.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!