Diensten

Bekijk projecten

Projecten

Rooiwerkzaamheden

Austerlitz, Utrecht

Bossen kappen doen we niet zomaar en dus ook hier niet. De opdracht bij dit project was om ruimte te maken voor een reconstructie en de aanleg van een nieuwe rotonde. De grootste uitdaging bij dit project was schadevrij werken nabij de N224, waar veel verkeer overheen gaat en waar de bomen overheen hingen. Na het afronden van de infra werkzaamheden worden er gelukkig weer nieuwe bomen en bosplantsoen terug geplant.

Bekijk project

Gazonverbetering

‘s-Gravenzande

Om het gazon groener te houden dan dat van de buren, heeft het veel aandacht nodig. Gazonverbetering bevat meerdere onderdelen als beluchten, verticuteren, doorzaaien, bezanden, kanten snijden, bemesten en beregenen. Afhankelijk van de grondsoort en het klimaat kan één grote ronde per jaar ervoor zorgen, dat er een prachtige groeikrachtige mat ontstaat.

Bekijk project

Verplant- en rooiwerk

Schaarsbergen

In opdracht van een projectontwikkelaar hebben we geassisteerd bij de planvorming en omvorming van een bosperceel naar een villawijk. De doelstelling was om zoveel mogelijk bomen te behouden en de woningen ertussen te plaatsen. Daar waar nodig, hebben we jonge bomen tijdelijk weggehaald, zodat aannemers de ruimte kregen om hun werk te doen. Na afronding van de bouw werden bomen teruggeplaatst in de wijk om direct een volwassen uitstraling te creëren.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!