Gladheidsbestrijding

Diensten

Bij extreme winterse omstandigheden leveren sneeuwoverlast en gladheid veel ergernis op. Bedrijven zijn niet goed te bereiken, parkeerplaatsen onbruikbaar. Bovendien: door een bevroren wegdek, aangevroren sneeuw en ijs ontstaan ook onveilige situaties. Vooral voor mensen die slecht ter been zijn.

Gladheidsbestrijding

De gemeente zorgt voor de openbare weg, maar voor uw eigen terrein, parkeerplaats, oprit, zelfs uw stoep, bent u zelf verantwoordelijk. Wie gaat u daarvoor inschakelen?

Lorsheijd Groen is 24 uur per dag op afroep beschikbaar. Of het nu nacht is, een zondag of een feestdag. Met speciaal materieel zorgen we voor een schoon, toegankelijk én veilig terrein. Juist op plekken waar de gemeentelijke strooiauto niet komt of niet kán komen.

Afhankelijk van het gebruik van uw terrein of gebouw bepalen we in overleg hoe vaak en op welke tijden we komen sneeuwschuiven en zout strooien.
Alles op maat naar uw wensen!

contact

Projecten

Crematorium Eikelenburg

Rijswijk

Op deze Yardenlocatie wordt zes dagen per week gecremeerd en begraven. Regelmatig komen rouwstoeten voorbij en daarnaast worden er ook plechtigheden in de buitenlucht gehouden. In de tijd die over blijft, is het onze taak om het volledige groenbeheer op dit grote terrein zo onopvallend mogelijk uit te voeren. Alleen de hoogste kwaliteit is genoeg. Goede afspraken, planning, communicatie, snel en efficient werken maar ook betrouwbaar materieel zijn hierbij van groot belang. Dat alles is topsport!

Bekijk project

Activerende tuin

Rotterdam

Nadat we de volledige aanleg van de tuin bij seniorencomplex Stadszicht uit mochten voeren, begon het echte werk pas. In de jaren na de oplevering hebben we de tuin mogen begeleiden naar een klein parkje in de stad van Rotterdam.

Bekijk project

Stimulerende tuin die altijd mooi is

Den Haag

Bij dit seniorencomplex verzorgen we het jaaronderhoud van het buitenterrein. Doordat sommige bewoners slecht ter been zijn, is het van belang dat de omgeving keurig verzorgd is en de bestrating er perfect bij ligt. Door verschillende soorten beplanting is er met de jaren een uitnodigende en stimulerende tuin ontstaan die altijd mooi is en waar altijd wel iets te zien is.

Bekijk project