Gladheidsbestrijding

Diensten

Bij extreme winterse omstandigheden leveren sneeuwoverlast en gladheid veel ergernis op. Bedrijven zijn niet goed te bereiken, parkeerplaatsen onbruikbaar. Bovendien: door een bevroren wegdek, aangevroren sneeuw en ijs ontstaan ook onveilige situaties. Vooral voor mensen die slecht ter been zijn.

Gladheidsbestrijding

De gemeente zorgt voor de openbare weg, maar voor uw eigen terrein, parkeerplaats, oprit, zelfs uw stoep, bent u zelf verantwoordelijk. Wie gaat u daarvoor inschakelen?

Lorsheijd Groen is 24 uur per dag op afroep beschikbaar. Of het nu nacht is, een zondag of een feestdag. Met speciaal materieel zorgen we voor een schoon, toegankelijk én veilig terrein. Juist op plekken waar de gemeentelijke strooiauto niet komt of niet kán komen.

Afhankelijk van het gebruik van uw terrein of gebouw bepalen we in overleg hoe vaak en op welke tijden we komen sneeuwschuiven en zout strooien.
Alles op maat naar uw wensen!

contact

Projecten

Gladheidsbestrijding

Regio Westland en Delft

Sneeuw en ijs kunnen in de winter voor vervelende situaties zorgen. We beschikken over groot materieel en over kleine wendbare machines om terreinen weer goed begaanbaar te maken. Pieter van Foreest heeft circa 40 zorginstellingen in regio Westland en Delft. Omdat hier in sommige gevallen ook huisartenposten bij zitten, zorgen wij ervoor dat de terreinen 24/7 goed begaanbaar zijn.

Bekijk project

Activerende tuin

Rotterdam

Nadat we de volledige aanleg van de tuin bij seniorencomplex Stadszicht uit mochten voeren, begon het echte werk pas. In de jaren na de oplevering hebben we de tuin mogen begeleiden naar een klein parkje in de stad van Rotterdam.

Bekijk project

Begraafplaats Oud-Rijswijk

Rijswijk

Op deze oude en groene begraafplaats uit 1915 zijn veel oorlogsmonumenten te vinden. De begraafplaats is ondertussen uitgeroepen tot rijksmonument. Op dit soort plekken zijn vaak grote en oude bomen aanwezig. Het veilig en zorgvuldig werken was hier een grote uitdaging. We hebben hier jarenlang het volledige terreinbeheer uitgevoerd.

Bekijk project