Onderhoud

Het is de kunst om beplanting te begeleiden in een gezonde groei

Bij Lorsheijd Groen bent u aan het juiste adres voor tuinonderhoud. Met vakkundig onderhoud aan uw tuin blijven we overwoekering van het groen altijd een stap voor en kunnen we (grote) renovaties voorkomen. Voor het onderhoud bieden we verschillende mogelijkheden aan: op afroep of op basis van een jaarrond onderhoudspakket. Kiest u voor een onderhoudspakket dan stemmen vooraf een helder plan met u af zodat u weet wat u van ons mag verwachten en wanneer. Zo begeleiden we de nieuwe aanleg van uw tuin naar het gewenste volwassen beeld.

Bekijk projecten

Wat we doen

Hiernaast leest u meer over onze onderhoudswerkzaamheden. Zo zorgen we ervoor dat uw stukje natuur er mooi bij staat.

Liever zelf doen? Wij helpen u graag op weg!
Gegarandeerd vieze handen!

GROENWIJS

Na de aanleg van een kostbare tuin komt de volgende stap: het onderhoud. Een vaak onderschat, maar heel belangrijk onderdeel, om te zorgen dat het uiteindelijke eindbeeld wordt behaald. Voor de mensen die het beheer graag zelf willen doen, maar (nog) geen groene vingers hebben, hebben we een oplossing. Groenwijs! Een ervaren hovenier onderwijst u in uw eigen tuin. Niet alleen leuk om te doen, maar u leert nog wat bij én het kan op lange termijn schelen in kosten.

TIP: ook leuk om cadeau te doen!

Lees meer

Projecten

VvE met eigen park

Rijswijk

Wie wil het nou niet? Een eigen park rondom het appartementen­complex! Deze VvE is één van de vele waar we het volledige jaaronderhoud uitvoeren. Het dienstenpakket bevat maaiwerk van de gazons, scheren van de hagen, onkruidbestrijding op bestrating en in de borders, snoeiwerk en bladruimen.

Bekijk project

Gazonverbetering

‘s-Gravenzande

Om het gazon groener te houden dan dat van de buren, heeft het veel aandacht nodig. Gazonverbetering bevat meerdere onderdelen als beluchten, verticuteren, doorzaaien, bezanden, kanten snijden, bemesten en beregenen. Afhankelijk van de grondsoort en het klimaat kan één grote ronde per jaar ervoor zorgen, dat er een prachtige groeikrachtige mat ontstaat.

Bekijk project

Een prachtig groen dak

Barendrecht

Op dit gebouwencomplex ligt een meer dan 1500 m2 groot sedumdak. We verrichten het jaaronderhoud, wat inhoudt dat we zorgen voor de juiste bemesting, de mat vrij blijft van onkruiden en zwerfvuil, en de waterafvoeren open blijven. Door een dak van sedum te voorzien is het gebouw beter geïsoleerd, gaat de dakbedekking veel langer mee, wordt het regenwater trager afgevoerd bij piekbuien, kunnen diverse insecten en vogels voedsel en beschutting vinden en bovendien ziet het er ook heel mooi uit.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!