Ervaring op kleine én grote schaal!

Aanleg

Groen moet het doen! Wij kiezen liever voor planten dan voor betonklinkers.

De tuin, het is een belangrijk onderdeel van onze leef- én werkomgeving. Bij Lorsheijd Groen kijken we naar het totaalplaatje waarbij we een goede balans proberen te vinden tussen dode en levende materialen; tegels en planten. Wij verstaan onder aanleg dan ook alle werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden voor het vernieuwen of renoveren van een tuin. Van grondwerk, straatwerk, bouwen van (hout)constructies tot beplanting. En alles wat daartussen zit.

Bekijk projecten

Werkzaamheden

Onder aanleg vallen alle werkzaamheden zoals hiernaast te zien is. Alles voeren wij uit met zoveel mogelijk behoud van groen.

wij denken graag met u mee!

Advies & ontwerp

Of het startpunt nu het aanleggen van een geheel nieuwe tuin is of het renoveren van de huidige buitenruimte; de huidige situatie, uw wensen, behoeften, budget én mogelijkheden van hergebruik van elementen zijn ons uitgangspunt. Met alle genoemde ingrediënten vormen we een plan op maat. Na uw goedkeuring op het ontwerp gaan we aan de slag met het beplantingsplan en eventuele lichtplan en constructies. Ongeacht de grootte van het project zijn dit de stappen die we doorlopen. Zo zien we niets over het hoofd.

Neem contact op

Projecten

Verdiepte fietsenberging

Voorburg

Midden in de stad is de ruimte beperkt en zijn de tuinen vaak klein. Veel achtertuinen zijn alleen via de woning te bereiken en fietsen blijven dan in de voortuinen staan. We hebben al verschillende soortgelijke boxen en grondkeringen geplaatst; de tuin ziet er gewoon veel netter uit. Door de box ook nog te verdiepen, is hij zowel vanuit de woning als vanaf de straat nauwelijks meer te zien.

Bekijk project

Wintergroene bostuin

Voorburg

In deze tuin hebben we Rododendrons van verschillende hoogte aangeplant om een natuurlijk effect te creëren. Enkele weken na oplevering stond de beplanting al in bloei wat een feestelijk beeld gaf.

Bekijk project

Mooie stadstuin

Den Haag (binnenstad)

Deze groene tuin ligt midden in de binnenstad van Den Haag. Met speelse vormen en natuurlijke materialen, krijg je eerder het idee dat je ergens in een afgelegen en rustig dorpje bent!

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!