Ervaring op kleine én grote schaal!

Aanleg

Groen moet het doen! Wij kiezen liever voor planten dan voor betonklinkers.

De tuin, het is een belangrijk onderdeel van onze leef- én werkomgeving. Bij Lorsheijd Groen kijken we naar het totaalplaatje waarbij we een goede balans proberen te vinden tussen dode en levende materialen; tegels en planten. Wij verstaan onder aanleg dan ook alle werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden voor het vernieuwen of renoveren van een tuin. Van grondwerk, straatwerk, bouwen van (hout)constructies tot beplanting. En alles wat daartussen zit.

Bekijk projecten

Werkzaamheden

Onder aanleg vallen alle werkzaamheden zoals hiernaast te zien is. Alles voeren wij uit met zoveel mogelijk behoud van groen.

wij denken graag met u mee!

Advies & ontwerp

Of het startpunt nu het aanleggen van een geheel nieuwe tuin is of het renoveren van de huidige buitenruimte; de huidige situatie, uw wensen, behoeften, budget én mogelijkheden van hergebruik van elementen zijn ons uitgangspunt. Met alle genoemde ingrediënten vormen we een plan op maat. Na uw goedkeuring op het ontwerp gaan we aan de slag met het beplantingsplan en eventuele lichtplan en constructies. Ongeacht de grootte van het project zijn dit de stappen die we doorlopen. Zo zien we niets over het hoofd.

Neem contact op

Projecten

Mooie landelijke tuin

Maassluis

In de luxe nieuwbouwwijk ‘Het eiland’ in het woongebied Wilgenrijk hebben we de complete aanleg van deze landelijke tuin mogen verzorgen. Door de bouw van een royale vlonder aan het water, het aanplanten van volwassen fruitbomen en het toepassen van hout en robuuste materialen, ervaar je een tijdloze en landelijke sfeer waar je heerlijk kunt ‘thuis komen’.

Bekijk project

Stoere relaxtuin

De Lier

‘We willen het hele jaar genieten van onze tuin, en hij moet daarom ook uitnodigend zijn. Kunnen jullie daarvoor zorgen?’ Natuurlijk! De basis van deze kleine tuin is simpel en in de bestrating zit een sierlijk motief. In het lage deel van de tuin is een mooie loungehoek gemaakt waar je heerlijk kunt zitten. Het doek in de overkapping beschermt het ene moment tegen felle zon, maar houdt op het andere moment juist de warmte vast. Zo kun je ook op wat mindere dagen al snel buiten zitten.

Bekijk project

Parktuin

Maassluis

In woongebied Wilgenrijk hebben een prachtige parktuin aan mogen leggen. Hierbij hebben we alle werkzaamheden vanaf de eerste dag, waarbij het perceel nog een weiland was tot de installatie van de laatste lamp mogen verzorgen. Voordat de bouw van de woning begon, zijn er al een flink aantal bomen aangeplant zodat deze alvast aan konden slaan en al een stuk groter zouden zijn bij de oplevering van het huis. Er is veel gewerkt met natuurlijke materialen, veel bomen en veel planten. Hierdoor is een landschappelijke en tijdloze uitstraling ontstaan. De tuin zit verder vol moderne snufjes als volautomatische hekken, een beregeningssysteem, verlichting en een robotmaaier. Een project om trots op te zijn.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!