Materieel

Goede spullen! Daar zijn we fan van!

Ons bedrijf beschikt over een jong, modern en uitgebreid machinepark. Om het jong te houden blijven we hier continu in investeren, zodat we in principe altijd met de nieuwste technieken en motoren kunnen werken. Vrijwel automatisch zijn de machines hierdoor energiezuinig en hebben een lage uitstoot. 

Lees meer

Projecten

Mooie landelijke tuin

Maassluis

In de luxe nieuwbouwwijk ‘Het eiland’ in het woongebied Wilgenrijk hebben we de complete aanleg van deze landelijke tuin mogen verzorgen. Door de bouw van een royale vlonder aan het water, het aanplanten van volwassen fruitbomen en het toepassen van hout en robuuste materialen, ervaar je een tijdloze en landelijke sfeer waar je heerlijk kunt ‘thuis komen’.

Bekijk project

Stoere relaxtuin

De Lier

‘We willen het hele jaar genieten van onze tuin, en hij moet daarom ook uitnodigend zijn. Kunnen jullie daarvoor zorgen?’ Natuurlijk! De basis van deze kleine tuin is simpel en in de bestrating zit een sierlijk motief. In het lage deel van de tuin is een mooie loungehoek gemaakt waar je heerlijk kunt zitten. Het doek in de overkapping beschermt het ene moment tegen felle zon, maar houdt op het andere moment juist de warmte vast. Zo kun je ook op wat mindere dagen al snel buiten zitten.

Bekijk project

Natuurlijke bloementuin

Voorburg

Bij de aankoop van het huis was deze achtertuin zwaar verwaarloosd en overgroeid met heesters en coniferen. We hebben een plan van aanpak gemaakt en de tuin vervolgens veranderd van een jungle in een prachtige bloementuin met een natuurlijke uitstraling. Om het aanzienlijke hoogteverschil in de tuin op te vangen, zijn er betonnen L-elementen geplaatst, zodat het terras bij de woning op de juiste hoogte aangelegd kon worden. Het is nu een soort podium waarop je een mooi overzicht over de volledige tuin krijgt.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!