Materieel

Goede spullen! Daar zijn we fan van!

Ons bedrijf beschikt over een jong, modern en uitgebreid machinepark. Om het jong te houden blijven we hier continu in investeren, zodat we in principe altijd met de nieuwste technieken en motoren kunnen werken. Vrijwel automatisch zijn de machines hierdoor energiezuinig en hebben een lage uitstoot. 

Lees meer

Projecten

Binnentuin

Den Haag

De bewoners van het seniorencomplex Simon Carmiggelt genieten in de zomer van de prachtige bloementuin die we buiten hebben aangelegd. In de winter en op dagen met slecht weer, komt de natuur naar ze toe in een prachtige tropische binnentuin.

Bekijk project

Wortelinspecties

Hazerswoude dorp

Ondergrondse werkzaamheden in de buurt van boomwortels zorgen nog wel eens voor lastige situaties bij aannemers of gemeentes. Regelmatig worden wij ingehuurd om tijdens de werkzaamheden inspecties uit te voeren en in samenspraak met de aannemer oplossingen te zoeken om toch het gewenste resultaat te behalen, zonder schade aan de bomen. Zo ook bij deze reconstructie van de Dorpstraat. Hier werd niet gegraven, maar is de grond tussen de wortels weg gezogen.

Bekijk project

Activerende tuin

Den Haag

De vraag bij dit project was om in een beperkte ruimte toch een groene tuin te maken. Door de mogelijkheid te creëren om rond te lopen en meerdere zitplekken te maken is een activerende tuin ontstaan. Door gedeeltelijk halfverharding te gebruiken is de verharding niet te dominant aanwezig.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!