Vijvers, fonteinen & waterpartijen

Diensten

Een vijver, fontein of waterpartij brengt extra leven en dynamiek. Voor u om – uren – naar te kijken, met het geluid van stromend water op de achtergrond. Rustgevend en een verrijking voor de ecologie.

Vijvers, fonteinen & waterpartijen

Vijvers en waterpartijen

Als we over een vijver of waterpartij praten dan is de kans groot dat iedereen net weer een ander beeld heeft. Er zijn immers allerlei soorten en maten vijvers. Van een kant-en-klaar model tot volledig maatwerk. Van een zwemvijver tot een natuurlijke vijver. Ook het aanleggen van grotere waterpartijen kunnen we voor u verzorgen.

Fonteinen

Een fontein is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens functioneel. We hoeven u vast niet te vertellen dat stilstaand water in de zomer een bron van bacteriën en (blauw)algen kan zijn. Door een fontein te plaatsen blijft het water continu in beweging waardoor de kans op blauwalgen kleiner wordt.

contact

Projecten

Natuurontwikkeling

Polder Pijnacker
Bekijk project

Ontwikkeling NEZ

Den Haag, witte vlek

In natuurgebied de witte vlek zijn er bomen en struweel verwijderd om plek te maken voor de aanleg van een natte ecologische zone (NEZ). Dit maakt onderdeel uit van een netwerk van waternatuur dat bijdraagt aan een betere waterkwaliteit en biodiversiteit. Er is een stukje bos verdwenen, waar water en plas- drasgebied voor terug is gekomen. Een paradijs voor vogels, vissen, amfibieën, kleine zoogdieren, vlinders en insecten. Na afronding van het project zie je weinig meer terug van de ravage die het tijdens de uitvoering was.

Bekijk project

Binnentuin

Den Haag

De bewoners van het seniorencomplex Simon Carmiggelt genieten in de zomer van de prachtige bloementuin die we buiten hebben aangelegd. In de winter en op dagen met slecht weer, komt de natuur naar ze toe in een prachtige tropische binnentuin.

Bekijk project