ondanks de grootschalige tuinbouw sluit het geheel aan bij het achter­liggende bos

Realisatie

Van begin tot eind ontzorgd!

Bij de aanleg van bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfstuin, een openbaar park of natuurproject kunnen we een breed scala aan diensten uitvoeren. Van grondwerk, straatwerk, bouwkundige constructies tot beplantingswerk en alles wat daartussen zit. Dit doen we met volle overgave op basis van een door u aangeleverde tekening of bestek, maar we kunnen ook zelf een plan ontwikkelen. In alle gevallen houden we u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bekijk projecten
We kunnen projecten realiseren in verschillende contractvormen
Vooraf duidelijke afspraken!

Heldere samenwerking

Bij Lorsheijd Groen realiseren we projecten altijd in een aantal fasen. Bij iedere fase – en zeker bij grotere projecten – is planning en communicatie minstens zo belangrijk als het uitvoerende werk zelf. Bij een bestek of aangeleverde tekening volgen we tot in detail uw contractdocument. Heeft u die niet, dan ontwikkelen we zelf een plan, zodat iedere betrokken partij exact weet wat van hen verwacht wordt.

Neem contact op

Projecten

Bloeiend parkje

Monster

Dit kleine hoekje grond vormt de entree naar Monster als je doorgaande weg langs de kustlijn volgt. De gemeente wenste het oorspronkelijke gazon om te vormen naar een gezellige en opvallende plek. We hebben gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen: schelpen als verharding en boomstammen als afscheiding. Ecologie stond hoog op de wensenlijst. In de zomer zijn er diverse soorten bloemen te vinden waar allerlei insecten op af komen. Diverse grassen leggen een direct verband met de duinen, en er zijn bomen geplant die goed kunnen groeien in het ruige zeeklimaat.

Bekijk project

Aantrekkelijke tramroute

Scheveningen strand

Het laatste stuk van de tramroute naar het strand van Scheveningen zag er onaantrekkelijk uit voor de reizigers en buurtbewoners. Er was wel voldoende ruimte en mogelijkheden om iets moois te maken. Daarom is besloten om het laatste stuk van de tramroute flink te vergroenen met zeer robuuste beplanting die is opgewassen tegen het extreme zeeklimaat. Den Haag is daarmee een stukje mooier geworden!

Bekijk project

Bosachtige tuinderslaan

's-Gravenzande

Van de tuinder kregen we de vraag om zijn kassenpark - dat een nogal koele en strakke aanblik boodt - minder industrieel te laten ogen en aan te laten sluiten bij de sfeer van het achterliggende bos. Daarbij was het de uitdrukkelijke wens om het terrein goed toegankelijk te houden voor het vrachtverkeer en veel parkeergelegenheid te creëren. Ook was een zakelijk en verzorgd beeld een vereiste. Diverse boomsoorten, boomstammen, varens en andere bosachtige heesters zorgen voor een losse en natuurlijke sfeer. De circa 5000 groenblijvende Rhododendrons hebben ook in de winter een nette uitstraling en geven in mei een prachtige bloemenzee.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!