Actueel

Bij Lorsheijd Groen vinden we het belangrijk om onze opdrachtgevers op de hoogte te houden van vernieuwingen en alternatieve werkwijzen. Op deze pagina leest u waar we dagelijks mee bezig zijn. Van projecten tot nieuwe ontwikkelingen én seizoenstips. 

We houden je warm met gerecycled haardhout!

De dagen worden steeds kouder. De tijd van kaarsjes en warme chocolademelk is weer aangebroken en daar hoort natuurlijk ook een heerlijk knisperend haardvuurtje bij. Maar daar heb je hout voor nodig... Laten wij dat nou net in overvloed hebben! 

Lees meer

Aangeboden: een topgazon én extra vrije tijd!

Een mooi gazon heeft veel onderhoud nodig. Precies het stukje waar veel mensen tegenop zien. Daar hebben wij een oplossing voor! Een robotmaaier die het maaiwerk volledig van je overneemt. Je hoeft zelf alleen nog maar te genieten van een strak gazon! 

Lees meer

Herfsttips

Tijdens de herfst is het groeiseizoen bijna voorbij. De beplanting stopt met groeien en maakt alleen nog nieuwe knoppen voor het volgende voorjaar. Het gewas krijgt vaak eerst een prachtige gele, oranje of rode kleur voordat het verwelkt. Een laagstaande najaarszon kan in combinatie met deze kleuren voor spectaculaire plaatjes zorgen. Geniet van de heerlijke bladerlucht tijdens een wandeling in het bos (waar je in dit seizoen heel goed één van onze rode voertuigen kunt spotten) of maak er een wedstrijd van om zoveel mogelijk verschillende paddenstoelen te zoeken.

Lees meer

De herfst is begonnen, wees stormschade voor!

De herfst is weer begonnen! Deze gaat vaak gepaard met flinke najaarsstormen. Afgebroken takken en omgevallen bomen kunnen hierbij zorgen voor flinke problemen. Stormschade aan of door uw boom kan niet helemaal voorkomen worden, maar u kunt de kans erop wel verkleinen. 

Lees meer