Actueel

Bij Lorsheijd Groen vinden we het belangrijk om onze opdrachtgevers op de hoogte te houden van vernieuwingen en alternatieve werkwijzen. Op deze pagina leest u waar we dagelijks mee bezig zijn. Van projecten tot nieuwe ontwikkelingen én seizoenstips. 

Voorjaarstips

De natuur ontwaakt uit zijn winterslaap. De bloembollen en voorjaarsbloeiers geven direct kleur en geur, er komt weer blad aan de bomen en jonge dieren worden geboren. Pak de eerste zonnestralen en denk eens aan het moment dat je voor de eerste keer gemaaid gras ruikt. In dit seizoen verwijderen we liever geen bomen en bossages, zodat vele diersoorten, zoals vogels, de kans krijgen om in alle rust voort te planten. Wel doen we in dit seizoen veel aanleg en renovatiewerk in de particuliere tuinen!

Lees meer

Verminder onkruid met bosstrooisel

Het voorjaar is weer in zicht, dat betekent dat de natuur weer uit de winterslaap komt. Planten en bomen hebben diverse voedingsstoffen en mineralen nodig om goed te kunnen groeien en gezond te blijven. Binnenkort zal het eerste nieuwe onkruid ook weer de kop opsteken. Met bosstrooisel kunt u dit voor zijn en tegelijkertijd uw planten en bomen voorzien van een optimale leefomgeving. 

Lees meer

Aangeboden: een topgazon én extra vrije tijd!

Een mooi gazon heeft veel onderhoud nodig. Precies het stukje waar veel mensen tegenop zien. Daar hebben wij een oplossing voor! Een robotmaaier die het maaiwerk volledig van je overneemt. Je hoeft zelf alleen nog maar te genieten van een strak gazon! 

Lees meer

Vul je vuurkorf met gerecycled brandhout!

Een lekker knisperend haardvuurtje is ook op deze frisse voorjaarsdagen niet verkeerd. Maar daar heb je hout voor nodig. Laten wij dat nou net in overvloed hebben! 

Lees meer

Help, processierupsen in mijn boom!

Het zonnetje begint weer vaker te schijnen. Dus ook de overlast van eikenprocessierupsen neemt weer toe. In de zomermaanden zijn wij actief met het verwijderen van de nesten op plekken waar ze voor overlast zorgen. 

Lees meer