Houtconstructies

Diensten

Bij sommige projecten plaatsen wij met onze timmermannen bouwkundige constructies van hout. Denk aan schuttingen, vlonders, pergola’s en overkappingen. Met hout creëren we snel een uitstraling die bij u past. Of dat nu warm en sfeervol is of stoer en robuust.

Houtconstructies

Hout voor verschillende toepassingen

Er zijn veel verschillende houtsoorten. Het hangt van de gewenste constructie af uit welke soorten hout u kunt kiezen. Op basis van de duurzaamheidsklasse, gemiddelde levensduur en uitstraling van het hout adviseren wij welk soort het best toegepast kan worden.

De kleinere houtconstructies – schuttingen en vlonders – zijn veelal een vast element in de tuin. Het maakt een tuinontwerp al snel speels en sfeervol. Nu de tuin ook steeds vaker een verlengde van onze woning wordt, is een overkapping, veranda of tuinkamer een veel geplaatste houtconstructie. Zo kunt u in alle seizoenen van het jaar in de tuin tot rust komen.

contact

Projecten

Parktuin

Maassluis

In woongebied Wilgenrijk hebben een prachtige parktuin aan mogen leggen. Hierbij hebben we alle werkzaamheden vanaf de eerste dag, waarbij het perceel nog een weiland was tot de installatie van de laatste lamp mogen verzorgen. Voordat de bouw van de woning begon, zijn er al een flink aantal bomen aangeplant zodat deze alvast aan konden slaan en al een stuk groter zouden zijn bij de oplevering van het huis. Er is veel gewerkt met natuurlijke materialen, veel bomen en veel planten. Hierdoor is een landschappelijke en tijdloze uitstraling ontstaan. De tuin zit verder vol moderne snufjes als volautomatische hekken, een beregeningssysteem, verlichting en een robotmaaier. Een project om trots op te zijn.

Bekijk project

Verdiepte fietsenberging

Voorburg

Midden in de stad is de ruimte beperkt en zijn de tuinen vaak klein. Veel achtertuinen zijn alleen via de woning te bereiken en fietsen blijven dan in de voortuinen staan. We hebben al verschillende soortgelijke boxen en grondkeringen geplaatst; de tuin ziet er gewoon veel netter uit. Door de box ook nog te verdiepen, is hij zowel vanuit de woning als vanaf de straat nauwelijks meer te zien.

Bekijk project

Groene stadstuin

Den Haag (binnenstad)

Midden in Den Haag hebben we deze fijne groene tuin gerealiseerd. Met een kas, groente- en kruidentuin is de tuin niet alleen heel mooi, maar ook functioneel. Doordat de tuin alleen bereikbaar is via de woning, is bij de aanleg zwaar materiaal en materieel óver het huis gehesen. Dat ziet er spannend uit, maar is wel zo efficiënt!

Bekijk project