Beheer

Na oplevering van uw project is belangrijk het geheel te begeleiden naar het gewenste beeld

Of het nu gaat om het complete beheer van een begraafplaats of park, het maaien van de gazons binnen een gemeente of het onderhoud van een bedrijfstuin; wij kunnen het allemaal. Omdat het bij beheer altijd mooier en beter kan, is het belangrijk dat er duidelijke afspraken gemaakt worden over wat u mag verwachten, op welk moment én tegen welk tarief. We noemen dat werken op basis van beeldkwaliteit. Daarbij stemmen we ook goed af welke onderdelen wél en niet binnen de opdracht vallen. Duidelijke afspraken en geen verassingen achteraf dus.

Bekijk projecten

Wat we doen

Wat uw vraag ook is; wij kunnen het beheer volledig of deels voor u uitvoeren. We kunnen dat planmatig maar ook eenmalig voor u doen. Onder beheer vallen diverse werkzaamheden zoals hiernaast te zien is.

Lichtgewicht materieel zorgt voor minimale insporing in moeilijk begaanbare gebieden

Met goed materieel

Het machinepark van Lorsheijd groen is al veelomvattend. En ook op dit gebied blijven we ontwikkelen. De meeste kleine tuin- en parkmachines worden tegenwoordig elektrisch aangedreven. Dit heeft als voordeel dat het veel minder geluid maakt en geen uitstoot heeft van rookgassen. Ons grotere materieel is jong van leeftijd en heeft daarmee automatisch de meest zuinige en milieuvriendelijke verbrandingsmotoren. Daarnaast hebben we diverse compacte machines met een laag eigen gewicht en een hoog draagvermogen. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken in natte gebieden of plaatsen waar terreinschade niet toegestaan is.

Bekijk ons materieel

Projecten

Bodemverbetering

Maasland

Bosstrooisel is een bodemverbeteraar op basis van gecomposteerd blad. Door planten-borders hiermee af te strooien creëer je de perfecte leefomgeving voor planten en bomen, zoals in een gezond bos. Zeer jonge beplanting en oude bomen kunnen vaak wel wat extra voeding gebruiken en dan is dit product ideaal. Naast de extra voeding, houdt het ook vocht vast, werkt het goed tegen onkruid en ziet het er heel netjes uit!

Bekijk project

Gladheidsbestrijding

Regio Westland en Delft

Sneeuw en ijs kunnen in de winter voor vervelende situaties zorgen. We beschikken over groot materieel en over kleine wendbare machines om terreinen weer goed begaanbaar te maken. Pieter van Foreest heeft circa 40 zorginstellingen in regio Westland en Delft. Omdat hier in sommige gevallen ook huisartenposten bij zitten, zorgen wij ervoor dat de terreinen 24/7 goed begaanbaar zijn.

Bekijk project

Stimulerende tuin die altijd mooi is

Den Haag

Bij dit seniorencomplex verzorgen we het jaaronderhoud van het buitenterrein. Doordat sommige bewoners slecht ter been zijn, is het van belang dat de omgeving keurig verzorgd is en de bestrating er perfect bij ligt. Door verschillende soorten beplanting is er met de jaren een uitnodigende en stimulerende tuin ontstaan die altijd mooi is en waar altijd wel iets te zien is.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!