Beheer

Na oplevering van uw project is belangrijk het geheel te begeleiden naar het gewenste beeld

Of het nu gaat om het complete beheer van een begraafplaats of park, het maaien van de gazons binnen een gemeente of het onderhoud van een bedrijfstuin; wij kunnen het allemaal. Omdat het bij beheer altijd mooier en beter kan, is het belangrijk dat er duidelijke afspraken gemaakt worden over wat u mag verwachten, op welk moment én tegen welk tarief. We noemen dat werken op basis van beeldkwaliteit. Daarbij stemmen we ook goed af welke onderdelen wél en niet binnen de opdracht vallen. Duidelijke afspraken en geen verassingen achteraf dus.

Bekijk projecten

Wat we doen

Wat uw vraag ook is; wij kunnen het beheer volledig of deels voor u uitvoeren. We kunnen dat planmatig maar ook eenmalig voor u doen. Onder beheer vallen diverse werkzaamheden zoals hiernaast te zien is.

Lichtgewicht materieel zorgt voor minimale insporing in moeilijk begaanbare gebieden

Met goed materieel

Het machinepark van Lorsheijd groen is al veelomvattend. En ook op dit gebied blijven we ontwikkelen. De meeste kleine tuin- en parkmachines worden tegenwoordig elektrisch aangedreven. Dit heeft als voordeel dat het veel minder geluid maakt en geen uitstoot heeft van rookgassen. Ons grotere materieel is jong van leeftijd en heeft daarmee automatisch de meest zuinige en milieuvriendelijke verbrandingsmotoren. Daarnaast hebben we diverse compacte machines met een laag eigen gewicht en een hoog draagvermogen. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken in natte gebieden of plaatsen waar terreinschade niet toegestaan is.

Bekijk ons materieel

Projecten

Natuur in de stad

Den Haag

Midden in het drukke centrum van Den Haag staat het gebouw van het Nationale toneel. Doordat de grond hier erg kostbaar is, is er geen ruimte voor een normale tuin. Daarom is er op het dak van het gebouw een groot sedumdak gemaakt en wordt de uitstraling van de harde bebouwing toch een beetje gebroken. Dit dak is jaarrond groen en ziet er dus altijd mooi uit. Daarnaast heeft voordelen voor het gebouw, het milieu en ecologie. Wij zorgen ervoor dat dit project er constant keurig uitziet.

Bekijk project

Ruig gras maaien

Maassluis

Woongebied Wilgenrijk is een landschap met allerlei sloten en moeilijk toegankelijke hoeken. Wij hebben beschikking over o.a. een compacttrekker met klepelmaaier en bloterdek waarmee we al het ruige gras kunnen maaien zonder het terrein te beschadigen.

Bekijk project

Activerende tuin

Rotterdam

Nadat we de volledige aanleg van de tuin bij seniorencomplex Stadszicht uit mochten voeren, begon het echte werk pas. In de jaren na de oplevering hebben we de tuin mogen begeleiden naar een klein parkje in de stad van Rotterdam.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!