Over ons

Wij vinden het belangrijk om iedere dag te groeien en te bloeien. Net als de natuur!

In 1981startte René Lorsheijd zijn eigen hoveniersbedrijf. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een welvarend bedrijf met veel kennis en expertise van groen. Inmiddels heeft de tweede generatie het overgenomen. De familieband zorgt voor een platte organisatie met een no-nonsense mentaliteit, sterke inzet en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. We beschikken over een flexibel en innovatief team van ervaren specialisten bestaande uit hoveniers, boomverzorgers, boomtechnisch adviseurs en ontwerpers.

Bekijik hier onze diverse ceritificeringen en brancheverenigingen

Werkwijze

Met oog voor het groen om ons heen realiseren we dagelijks mooie projecten. Projecten waarin het groen het verschil maakt, want we kiezen liever voor planten dan voor betonklinkers. Uiteraard kijken we daarin ook altijd met een praktisch oog en naar de wensen en eisen van u als opdrachtgever. De samenhang van uw wensen, de ecologische fabriek - de samenhang van bodemleven, schimmels, planten, bomen én mensen - zorgen voor natuurlijke resultaten waar een ieder trots op is.

Niet alleen de planten, bloemen en bomen zien wij als groen. Ook in onze werkwijze heeft het onze voorkeur om op een maatschappelijk verantwoorde manier te werken. Zo bestrijden we onkruiden en plagen het liefst met natuurlijke middelen, maken we gebruik van jong en daarmee zoveel mogelijk energiezuinig materieel, rooien we bomen alleen als het echt niet anders kan en proberen we zoveel mogelijk te hergebruiken en te recyclen. Zo is onze heldere visie op groen uiteengezet in onze manier van werken.

Voor wie

De ene dag werken we aan een tuin voor een particuliere klant. De volgende dag beheren we het bos van een grote gemeente. We zijn flexibel en multifunctioneel inzetbaar voor diverse doelgroepen. Van heel klein tot heel groot. Deze afwisseling maakt ons werk juist zo leuk!