Particulier

Jaarrond is de natuur aantrekkelijk door groei, bloei en de wisseling van de seizoenen. Groen is constant in beweging. Een tuin is in grote mate te vormen naar de smaak van de opdrachtgever en de omgeving. Het inzicht, de kennis en de ervaring van Lorsheijd groen toveren uw tuin om tot een plek waar u thuiskomt. U komt er tot rust na een dag hard werken, ontvangt er vrienden of kinderen spelen er naar hartelust.

Bekijk projecten
    Én meer!

Projecten

Bloeiende tuin

De Lier

Deze tuin is ontworpen volgens het moderne principe van de prairie­beplanting. Dat betekent een tuin met heel veel groen en weinig verharding. De beplanting heeft een losse, natuurlijke uitstraling en mag een beetje woekeren en door elkaar heen groeien. Hierdoor is er af en toe ook plek voor een onkruidje, wat scheelt in het onderhoud. Daarnaast geeft een tuin als deze niet alleen in de zomer maar ook - of misschien wel juist - in de herfst en winter prachtige schilderachtige beelden.

Bekijk project

Diepe bostuin

Vlaardingen

Door deze diepe tuin in meerdere tuinkamers te verdelen is een uitdagend geheel ontstaat met een groene en bosachtige uitstraling. Er is een prachtige eikenhouten schuur en overkapping gemaakt en een vijver zorgt voor een rustgevend geluid.

Bekijk project

Verplant- en rooiwerk

Schaarsbergen

In opdracht van een projectontwikkelaar hebben we geassisteerd bij de planvorming en omvorming van een bosperceel naar een villawijk. De doelstelling was om zoveel mogelijk bomen te behouden en de woningen ertussen te plaatsen. Daar waar nodig, hebben we jonge bomen tijdelijk weggehaald, zodat aannemers de ruimte kregen om hun werk te doen. Na afronding van de bouw werden bomen teruggeplaatst in de wijk om direct een volwassen uitstraling te creëren.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!