Particulier

Jaarrond is de natuur aantrekkelijk door groei, bloei en de wisseling van de seizoenen. Groen is constant in beweging. Een tuin is in grote mate te vormen naar de smaak van de opdrachtgever en de omgeving. Het inzicht, de kennis en de ervaring van Lorsheijd groen toveren uw tuin om tot een plek waar u thuiskomt. U komt er tot rust na een dag hard werken, ontvangt er vrienden of kinderen spelen er naar hartelust.

Bekijk projecten
    √Čn meer!

Projecten

Stimulerende tuin die altijd mooi is

Den Haag

Bij dit seniorencomplex verzorgen we het jaaronderhoud van het buitenterrein. Doordat sommige bewoners slecht ter been zijn, is het van belang dat de omgeving keurig verzorgd is en de bestrating er perfect bij ligt. Door verschillende soorten beplanting is er met de jaren een uitnodigende en stimulerende tuin ontstaan die altijd mooi is en waar altijd wel iets te zien is.

Bekijk project

Begraafplaats Oud-Rijswijk

Rijswijk

Op deze oude en groene begraafplaats uit 1915 zijn veel oorlogsmonumenten te vinden. De begraafplaats is ondertussen uitgeroepen tot rijksmonument. Op dit soort plekken zijn vaak grote en oude bomen aanwezig. Het veilig en zorgvuldig werken was hier een grote uitdaging. We hebben hier jarenlang het volledige terreinbeheer uitgevoerd.

Bekijk project

Rooien gevaarlijke boom

Maasland

Helaas was deze monumentale boom zodanig uitgehold dat er een gevaarlijke situatie ontstond. In goed overleg met de gemeente is besloten om de boom te verwijderen. We beschikken over de juiste vakmannen en specialistische apparatuur om dit soort werkzaamheden veilig en snel uit te kunnen voeren.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!