Zakelijk

In de loop der jaren is er op het hoveniersvak al zo ontzettend veel veranderd. Wet- en regelgeving wordt aangescherpt, het is steeds belangrijker om afvalstromen op een juiste manier af te voeren. Daarnaast is het belangrijk dat de buitenomgeving van de onderneming het visitkaartje is van de omgeving. Of het nu gaat om een bedrijf, VVE of gemeente. 

Bekijk projecten
    Én meer!

Projecten

Diepe bostuin

Vlaardingen

Voor deze particulier uit Vlaardingen hebben we een aantal jaar geleden een prachtige bostuin aan mogen leggen. We hebben de complete voor- en achtertuin opnieuw mogen inrichten, ons advies was om de oude magnolia te laten staan en daaromheen een bosachtige sfeer te creëren. Door deze diepe tuin in meerdere tuinkamers te verdelen is een mooi groen geheel ontstaan. Er is een prachtige eikenhouten schuur en overkapping gemaakt en een vijver zorgt voor een rustgevend geluid.

Bekijk project

Stoere relaxtuin

De Lier

‘We willen het hele jaar genieten van onze tuin, en hij moet daarom ook uitnodigend zijn. Kunnen jullie daarvoor zorgen?’ Natuurlijk! De basis van deze kleine tuin is simpel en in de bestrating zit een sierlijk motief. In het lage deel van de tuin is een mooie loungehoek gemaakt waar je heerlijk kunt zitten. Het doek in de overkapping beschermt het ene moment tegen felle zon, maar houdt op het andere moment juist de warmte vast. Zo kun je ook op wat mindere dagen al snel buiten zitten.

Bekijk project

Binnentuin

Den Haag

De bewoners van het seniorencomplex Simon Carmiggelt genieten in de zomer van de prachtige bloementuin die we buiten hebben aangelegd. In de winter en op dagen met slecht weer, komt de natuur naar ze toe in een prachtige tropische binnentuin.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!