Zakelijk

In de loop der jaren is er op het hoveniersvak al zo ontzettend veel veranderd. Wet- en regelgeving wordt aangescherpt, het is steeds belangrijker om afvalstromen op een juiste manier af te voeren. Daarnaast is het belangrijk dat de buitenomgeving van de onderneming het visitkaartje is van de omgeving. Of het nu gaat om een bedrijf, VVE of gemeente. 

Bekijk projecten
    √Čn meer!

Projecten

Wortelinspecties

Hazerswoude dorp

Ondergrondse werkzaamheden in de buurt van boomwortels zorgen nog wel eens voor lastige situaties bij aannemers of gemeentes. Regelmatig worden wij ingehuurd om tijdens de werkzaamheden inspecties uit te voeren en in samenspraak met de aannemer oplossingen te zoeken om toch het gewenste resultaat te behalen, zonder schade aan de bomen. Zo ook bij deze reconstructie van de Dorpstraat. Hier werd niet gegraven, maar is de grond tussen de wortels weg gezogen.

Bekijk project

Aantrekkelijke tramroute

Scheveningen strand

Het laatste stuk van de tramroute naar het strand van Scheveningen zag er onaantrekkelijk uit voor de reizigers en buurtbewoners. Er was wel voldoende ruimte en mogelijkheden om iets moois te maken. Daarom is besloten om het laatste stuk van de tramroute flink te vergroenen met zeer robuuste beplanting die is opgewassen tegen het extreme zeeklimaat. Den Haag is daarmee een stukje mooier geworden!

Bekijk project

Parktuin

Maassluis

In woongebied Wilgenrijk hebben een prachtige parktuin aan mogen leggen. Hierbij hebben we alle werkzaamheden vanaf de eerste dag, waarbij het perceel nog een weiland was tot de installatie van de laatste lamp mogen verzorgen. Voordat de bouw van de woning begon, zijn er al een flink aantal bomen aangeplant zodat deze alvast aan konden slaan en al een stuk groter zouden zijn bij de oplevering van het huis. Er is veel gewerkt met natuurlijke materialen, veel bomen en veel planten. Hierdoor is een landschappelijke en tijdloze uitstraling ontstaan. De tuin zit verder vol moderne snufjes als volautomatische hekken, een beregeningssysteem, verlichting en een robotmaaier. Een project om trots op te zijn.

Bekijk project
Werk waar we trots op zijn!