Afscheidingen & schuttingen

Diensten

De afscheiding van uw tuin of afrastering van uw perceel is een belangrijk onderdeel van de aanleg. Het draagt bij aan uw veiligheid en privacy.

Afscheidingen & schuttingen

In alle soorten en maten

Er zijn veel verschillende soorten erfafscheidingen waar u uit kunt kiezen. Denk aan schuttingen en poorten van hout. Maar denk bijvoorbeeld ook aan gaashekwerken met klimmende beplanting als meer natuurlijke oplossing. We kunnen prefab constructies leveren en verwerken, maar ook maatwerk is geen probleem!

Meer weten over de vele opties en de daarbij behorende kosten? Neem contact met ons op.

%MCEPASTEBIN%
contact

Projecten

Kleine achtertuin

Scheveningen

We zijn goed in de grote projecten, maar ook kleine projecten draaien we onze hand niet voor om, zoals bij dit project in Scheveningen. De uitdaging hier zat hem in de zeer beperkte ruimte en toch een grote wens voor een groene tuin. Daarnaast zijn er veel hoogteverschillen die we opgevangen hebben met betonnen L-elementen. Het straatwerk is vrijwel volledig gemaakt uit eeuwen oude brokjes steen en dat was een flinke uitdaging voor onze straatmakers.

Bekijk project

Stoere relaxtuin

De Lier

‘We willen het hele jaar genieten van onze tuin, en hij moet daarom ook uitnodigend zijn. Kunnen jullie daarvoor zorgen?’ Natuurlijk! De basis van deze kleine tuin is simpel en in de bestrating zit een sierlijk motief. In het lage deel van de tuin is een mooie loungehoek gemaakt waar je heerlijk kunt zitten. Het doek in de overkapping beschermt het ene moment tegen felle zon, maar houdt op het andere moment juist de warmte vast. Zo kun je ook op wat mindere dagen al snel buiten zitten.

Bekijk project

Mooie landelijke tuin

Maassluis

In de luxe nieuwbouwwijk ‘Het eiland’ in het woongebied Wilgenrijk hebben we de complete aanleg van deze landelijke tuin mogen verzorgen. Door de bouw van een royale vlonder aan het water, het aanplanten van volwassen fruitbomen en het toepassen van hout en robuuste materialen, ervaar je een tijdloze en landelijke sfeer waar je heerlijk kunt ‘thuis komen’.

Bekijk project