Elektra & verlichting

Diensten

In de wereld van tuinen wordt er op het gebied van technologie veel ontwikkeld. Er zijn vele hightech snufjes te noemen die toegepast kunnen worden in de buitenruimte. Denk aan allerlei soorten verlichting, een maairobot, een beregeningssysteem, een zwembad, een automatische poort of een camera. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat er stroom nodig is.

Elektra & verlichting

Direct vanaf de start

We kunnen u tijdens de aanleg volledig ontzorgen op het gebied van elektra en verlichting. Daarbij benadrukken we altijd dat het belangrijk is om direct in de ontwerpfase stil te staan bij de benodigde stroombehoefte en locaties. 

Zo creëren we een functionele buitenruimte, die voorzien is van alle gemakken en ook nog eens sfeervol is in het donker.

contact

Projecten

Gezellige binnentuin

Rotterdam

Ons werd verzocht om een eentonige dierenweide met een beperkt budget te veranderen in een uitnodigende plek voor de bewoners van een seniorencomplex. Door een gedeelte van het gazon ongemoeid te laten, bleef er budget over om het centrale punt in de tuin eens écht gezellig aan te kleden. Met de aanleg van een aantal paden buitenom, is er voor de bewoners een mogelijkheid gecreëerd om rond te lopen. De warme kleur van het verhardingsmateriaal nodigt bij de eerste zonnestralen in de lente al uit om snel naar buiten te gaan voor een heerlijke voorjaarswandeling.

Bekijk project

Mooie landelijke tuin

Maassluis

In de luxe nieuwbouwwijk ‘Het eiland’ in het woongebied Wilgenrijk hebben we de complete aanleg van deze landelijke tuin mogen verzorgen. Door de bouw van een royale vlonder aan het water, het aanplanten van volwassen fruitbomen en het toepassen van hout en robuuste materialen, ervaar je een tijdloze en landelijke sfeer waar je heerlijk kunt ‘thuis komen’.

Bekijk project

Activerende tuin

Rotterdam

Met meerdere terrassen, een jeu-des-boulesbaan, een vissteiger, een fruitbomenroute en een sfeervol paviljoen hebben we een tuin gecreëerd waar heel veel te doen is en die de bewoners van seniorencomplex Stadszicht stimuleert om naar buiten te gaan. Dit was de doorslaggevende reden waarom ons concept de wedstrijd om een nieuw tuinontwerp won. Vervolgens hebben we ook de volledige uitvoering mogen verzorgen.

Bekijk project